Kiinteistönvälitys

Oletko ajatellut kodin myyntiä tai

oletko etsimässä uutta kotia?

Kun ajatus uudesta asunnosta kutkuttaa mielessä, on täydellinen hetki ottaa yhteyttä kiinteistönvälittäjään. Kiinteistönvälittäjältä saat paitsi ehdotuksia, apua ja asiantuntemusta uuden kodin etsimiseen, myös helpotusta nykyisen asuntosi myyntiprosessiin. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä osaa arvioida asuntosi arvon ja auttaa sinua tekemään päätöksen.

Laitetaanko asunto myyntiin ja lähdetään kohti uutta kotia? Tutustu kiinteistönvälittäjän palveluihimme ja ota yhteyttä, mikäli tarvitset luotettavaa kiinteistönvälittäjää Kuopiossa!

Reilua ja edullista

kiinteistönvälitystä Kuopiossa

Kodinvälitys Leimu LKV Oy:lta saat aktiivisen ja osaavan kiinteistönvälittäjän. Kun toiveissasi on uusi koti, me hoidamme kaiken nykyisen kotisi myyntiin liittyvän ja autamme uuden kodin löytämisessä. Hintamme ovat reilut ja kilpailukykyiset, ja kiinteistönvälittäjämme pitävät huolta kaikista kodinvälittämisen osa-alueista. Toden totta, me välitämme sinusta.

“Kiinteistönvälittäjän työ on ihmisten kohtaamista yhdessä elämän henkilökohtaisimmista ja tärkeimmistä asioista. Meidän tärkein tehtävämme on yhdistää asunnon myyjän ja kotia kaipaavan kemiat oikeaan aikaan, oikealla hinnalla.”

Meiltä saat
täyden palvelun

kiinteistönvälitystä

Panostamme jokaisessa asunnon myynti- ja ostoprosessissa aktiiviseen työhön sekä ystävälliseen palveluun ja lähestymme kiinteistönvälitystyötä aina kunnianhimoisella asenteella. Kaikki tämä, jotta sinä saat uudelta kodiltasi sen, mistä unelmoit. Kiinteistönvälittäjämme tutustuvat mielellään sinun tai teidän tarpeisiin, toiveisiin ja haaveisiin!

Teemme arviointikäynnin nykyisessä asunnossanne ja siitä matka lähtee käyntiin. Kiinteistönvälityspalveluumme kuuluu prosessin kaikki vaiheet:

Palveluidemme

Reilu ja Rehti Hinnoittelu

Luota paikalliseen kiinteistönvälittäjään ja

ota yhteyttä meihin!

Paikalliset kiinteistönvälittäjämme Kuopiossa tuntevat alueen asuntomarkkinat. Pitkä kokemuksemme välittäjän työstä Kuopion seudulla mahdollistaa asiantuntevan otteen asunnon myyntiprosessiin heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Olit sitten aikeissa myydä kerrostalo- tai rivitaloasuntosi, omakotitalon, kesämökin tai muun vapaa-ajan asunnon, kiinteistönvälittäjämme huolehtii, että sinä ja kiinteistösi saatte parasta mahdollista palvelua.

Kutsu meidät kylään, niin aloitetaan! Annamme mielellämme alkuun hinta-arvion nykyisestä asunnostasi ja voimme vaikka yhdessä tutustua Kuopion sen hetkiseen asuntomarkkinatilanteeseen. Asunnon myyminen ja uuteen kotiin muuttaminen ovat isoja päätöksiä, joiden kanssa haluamme, että saat edetä juuri niin rauhallisesti tai nopeasti kuin haluat.