!-- Google Tag Manager -->

Kiinteistönvälitys & Kiinteistönvälittäjä kuopio

Oletko ajatellut kodin myyntiä tai

oletko etsimässä uutta kotia?

Kun ajatus uudesta asunnosta kutkuttaa mielessä, on täydellinen hetki ottaa yhteyttä kiinteistönvälittäjään. Kiinteistönvälittäjältä saat paitsi ehdotuksia, apua ja asiantuntemusta uuden kodin etsimiseen, myös helpotusta nykyisen asuntosi myyntiprosessiin. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä osaa arvioida asuntosi arvon ja auttaa sinua tekemään päätöksen.

Laitetaanko asunto myyntiin ja lähdetään kohti uutta kotia? Tutustu kiinteistönvälittäjän palveluihimme ja ota yhteyttä, mikäli tarvitset luotettavaa kiinteistönvälittäjää Kuopiossa!

Reilua ja edullista

kiinteistönvälitystä Kuopiossa

Kodinvälitys Leimu LKV Oy:lta saat aktiivisen ja osaavan kiinteistönvälittäjän. Kun toiveissasi on uusi koti, hoidan kaiken nykyisen kotisi myyntiin liittyvän ja autan uuden kodin löytämisessä. Hintani ovat reilut ja kilpailukykyiset, ja pidän huolta kaikista kodinvälittämisen osa-alueista. Toden totta, välitän sinusta.

“Kiinteistönvälittäjän työ on ihmisten kohtaamista yhdessä elämän henkilökohtaisimmista ja tärkeimmistä asioista. Tärkein tehtäväni on yhdistää asunnon myyjän ja kotia kaipaavan kemiat oikeaan aikaan, oikealla hinnalla.”

täyden palvelun

kiinteistönvälitystä

Panostan jokaisessa asunnon myynti- ja ostoprosessissa aktiiviseen työhön sekä ystävälliseen palveluun ja lähestyn kiinteistönvälitystyötä aina kunnianhimoisella asenteella. Kaikki tämä, jotta sinä saat uudelta kodiltasi sen, mistä unelmoit. Tutustun mielellään sinun tai teidän tarpeisiin, toiveisiin ja haaveisiin!

Teen arviointikäynnin nykyisessä asunnossanne ja siitä matka lähtee käyntiin. Kiinteistönvälityspalveluun kuuluu prosessin kaikki vaiheet:

Palveluiden

Reilu ja Rehti Hinnoittelu

Luota paikalliseen kiinteistönvälittäjään ja

ota yhteyttä Kyöstiin!

Paikallinen kiinteistönvälittäjä Kuopiossa tuntee alueen asuntomarkkinat. Pitkä kokemus kiinteistönvälittäjän työstä Kuopion seudulla mahdollistaa asiantuntevan otteen asunnon myyntiprosessiin heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Olit sitten aikeissa myydä kerrostalo- tai rivitaloasuntosi, omakotitalon, kesämökin tai muun vapaa-ajan asunnon, kiinteistönvälittäjä Kyösti huolehtii, että sinä ja kiinteistösi saatte parasta mahdollista palvelua.

Kutsu Kyösti kylään, niin aloitetaan! Annan mielellään alkuun hinta-arvion nykyisestä asunnostasi ja voimme vaikka yhdessä tutustua Kuopion sen hetkiseen asuntomarkkinatilanteeseen. Asunnon myyminen ja uuteen kotiin muuttaminen ovat isoja päätöksiä, joiden kanssa haluan, että saat edetä juuri niin rauhallisesti tai nopeasti kuin haluat.