!-- Google Tag Manager -->

KOHTEET

Harkitsetko asunnon myyntiä

Kuopiosta tai lähiympäristöstä?

Siinä tapauksessa kannattaa pyytää avuksi paikallinen asuntojen myynnin ammattilainen, joka on perehtynyt huolella alueen asuntomarkkinoihin ja osaa tehdä sinulle luotettavan hinta-arvion. Ethän halua luopua rakkaasta asunnostasi liian edulliseen hintaan tai vastaavasti pitkittää asunnon myyntiprosessia epärealistisen myyntitavoitteen vuoksi. Olen mukava, osaava ja luotettava kumppani asunnon myyntiin. Asunnon myynti kanssani on paitsi tehokasta ja kannattavaa, myös leppoisaa ja ehkä hieman hauskaakin. Antaahan asunnon myynti avaimet uuteen alkuun, joten mitä siitä turhaan stressaamaan – anna minun auttaa!

Kutsu Kyösti

kylään

En vaadi suurta vastaanottoseremoniaa tai montaa kakkulajia kahvipöytään. Haluan tulla vierailulle, jotta saan asuntosi myyntiin parhaat mahdolliset taustatiedot ja lähtökohdat. Tutustun mielelläni sinuun tai teihin, asunnon omistajiin, samalla kun aistin tunnelmaa asunnon myynti-ilmoitusta, hinta-arviota ja potentiaalisen ostajakunnan löytämistä varten. Kun tiedän mitä myyn, osaa myydä sen loistavalla menestyksellä.

Mikäli vasta harkitset asunnon myymistä ja haluat kuulla ajatuksiani myyntiprosessin etenemisestä ja hinta-arviosta, voit olla minuun huoletta yhteydessä ilman vaatimuksia sitoutua asunnon myynnin toteutumiseen. 

Asunnon myynti Kuopio

luota savolaiseen välittäjään!

Asunnon myynti on iso päätös, eikä siihen liittyviä yksityiskohtia haluta hosua. Kodinvälitys Leimu LKV Oy:llä suhtaudunjokaisen asunnon myyntiin tavoitteellisesti ja kunnianhimoisella asenteella. Haluan saada asunnon myytyä nopeasti ja löytää sille juuri oikean ostajan. Näin myös asunnon lopullinen myyntihinta täyttää todennäköisemmin asunnonomistajan toiveet – tai ehkä jopa villeimmät haaveet. Hoidan asunnon myynnin Kuopiossa, Siilinjärvellä ja niiden läheisyydessä yksilölliset tarpeet huomioiden. Tuon peliin täyden ammattitaitoni, mutta tilaa jää tietysti myös asunnonomistajan omien toiveiden ja huolien kuuntelemiselle. Avain onneen? Kyöstin rautainen paikallistuntemus ja pitkä kokemus Kuopion asuntomarkkinoista!

Ota yhteyttä, mikäli asunnon myynti

on ajankohtaista

Hoidan puolestasi kaiken asunnon myyntiin liittyvän. Laadin myynti-ilmoituksen tarvittavine tietoineen, otan asunnostasi ammattimaiset ja myyvät kuvat, täytän vaadittavat asiakirjat ja olen apunasi asuntokauppojen loppumetreille saakka. Joten mitä muuta enää tarvitaan? No uusi asunto tietenkin ja myös sen etsimisessä toimin halutessanne avainpelaajana.