KOHTEEMME

Harkitsetko asunnon myyntiä

Kuopiossa, Siilinjärvellä tai niiden ympäristössä

Siinä tapauksessa kannattaa pyytää avuksi paikallinen asuntojen myynnin ammattilainen, joka on perehtynyt huolella alueen asuntomarkkinoihin ja osaa tehdä sinulle luotettavan hinta-arvion. Ethän halua luopua rakkaasta asunnostasi liian edulliseen hintaan tai vastaavasti pitkittää asunnon myyntiprosessia epärealistisen myyntitavoitteen vuoksi. Me, Kyösti ja Jukka, olemme mukavia, osaavia ja luotettavia kumppaneita asunnon myyntiin. Asunnon myynti kanssamme on paitsi tehokasta ja kannattavaa, myös leppoisaa ja ehkä hieman hauskaakin. Antaahan asunnon myynti avaimet uuteen alkuun, joten mitä siitä turhaan stressaamaan – me autamme!

 

Kutsu meidät

kylään

Emme vaadi suurta vastaanottoseremoniaa tai montaa kakkulajia kahvipöytään. Me haluamme tulla vierailulle, jotta saamme asuntosi myyntiin parhaat mahdolliset taustatiedot ja lähtökohdat. Tutustumme mielellämme sinuun tai teihin, asunnon omistajiin, samalla kun aistimme tunnelmaa asunnon myynti-ilmoitusta, hinta-arviota ja potentiaalisen ostajakunnan löytämistä varten. Kun tiedämme mitä myymme, osaamme myydä sen loistavalla menestyksellä.

Mikäli vasta harkitset asunnon myymistä ja haluat kuulla ajatuksiamme myyntiprosessin etenemisestä ja hinta-arviosta, voit olla meihin huoletta yhteydessä ilman vaatimuksia sitoutua asunnon myynnin toteutumiseen. 

Asunnon myynti Kuopio

luota savolaisiin välittäjiimme!

Asunnon myynti on iso päätös, eikä siihen liittyviä yksityiskohtia haluta hosua. Me Kodinvälitys Leimu LKV Oy:llä suhtaudumme jokaisen asunnon myyntiin tavoitteellisesti ja kunnianhimoisella asenteella. Haluamme saada asunnon myytyä nopeasti ja löytää sille juuri oikean ostajan. Näin myös asunnon lopullinen myyntihinta täyttää todennäköisemmin asunnonomistajan toiveet – tai ehkä jopa villeimmät haaveet. Hoidamme asunnon myynnin Kuopiossa, Siilinjärvellä ja niiden läheisyydessä yksilölliset tarpeet huomioiden. Tuomme peliin täyden ammattitaitomme, mutta tilaa jää tietysti myös asunnonomistajan omien toiveiden ja huolien kuuntelemiselle. Avain onneen? Meidän rautainen paikallistuntemuksemme ja pitkä kokemus Kuopion asuntomarkkinoista!

Ota yhteyttä, mikäli asunnon myynti

on ajankohtaista

Me hoidamme puolestasi kaiken asunnon myyntiin liittyvän. Laadimme myynti-ilmoituksen tarvittavine tietoineen, otamme asunnostasi ammattimaiset ja myyvät kuvat, täytämme vaadittavat asiakirjat ja olemme apunasi asuntokauppojen loppumetreille saakka. Joten mitä muuta enää tarvitaan? No uusi asunto tietenkin ja myös sen etsimisessä toimimme halutessanne avainpelaajana.